Warning: A non-numeric value encountered in /home/customer/www/zoralek.com/public_html/wp-content/themes/beelove/fw/core/core.reviews.php on line 206

Пчеларникот во месец МАРТ

Пчеларникот во месец МАРТ

Пчеларникот во месец МАРТ Во март пролета е на прагот. Времето е потопло и постабилно, а леската и дренот   се првите растенија кои обилно цутат, нудејки големи  количини полен. Пчелината заедница веќе  од поодамна е во активна фаза трошејки се...

Read more

Контакти

+389 70 211 220 | +389 43 225 333
ул. Вељко Влаховиќ бр. 1-3/12, 1430 Кавадарци, Македонија
info@zoralek.com

Следете не