Warning: A non-numeric value encountered in /home/customer/www/zoralek.com/public_html/wp-content/themes/beelove/fw/core/core.reviews.php on line 206

Smart Bee House

За прв пат во светот, во нашата држава го имаме најновото иновативно решение за Современо Пчеларење создадено од компанијата ЗОРАЛЕК

Паметна Пчеларска Куќа

Smart Bee House (Паметна Пчеларска Куќа) во вид на Подвижна Приколка претставува иновативно решение, што на најсовремен начин врши заштита и организирање на целокупната работа на пчеларникот.

За нејзината изградба се употребуваат најсовремени материјали и елементи за на крај да се добие функционално пчеларско катче во кое секое сантиметар е рационално искористен.

Smart Bee House е мултифункционално организирана за современо пчеларење.

Како функционира?

– Главната цел и е центрифугирање (вртење) на медот на самиот пчеларник, каде се поставени пчелните семејства со обезбедување на високи стандарди за хигиена и квалитет.

– Дизајнирана е самата да си произведува електрична енергија преку систем од сончеви колектори за своите потреби на било која локација и да се постави.

– Со можноста сама да си произведе елекрична енергија се добива можност да се поврзат и многу иновативни и современи уреди за работа и заштита на пчеларникот.

– Врши 24 часовен надзор со иновативни камери кои се поставени на неа, а преку специјален уред и апликација, можете да вршите следење на состојбата на пчеларникот преку вашиот паметен телефон.

– Освен за центрифугирање на медот, се користи и како просторија за производство на матици и матичен млеч – што дава дополнителен приход од пчеларството.

– Smart Bee House e и простор во кој ја чувате пчеларската опрема и материјал, го обавувате ужичувањето на рамките, вградувањето на восочните основи, топењето на восокот итн.

100%

поголема ефикасност

24

часовен надзор

50+

Партнери низ Македонија

Доколку си пчелар и ти можеш да ја добиеш!

Целокупниот дизајн и финалната изградба, па се до поставување и помош за користење на Smart Bee House го изведува долгогодишната компанија и најдобра во областа на пчеларството во нашата држава – ЗОРАЛЕК.

Сите заинтересирани кој се занимаваат со пчеларство или оние кои сакаат да започнат тоа да го работат како своја дејност (примарна или дополнителна), контактирајте не, а ние ќе ви помогнеме.

Современото пчеларење да стане ваша реалност!

Аплицирај сега!

Контакти

+389 70 211 220 | +389 43 225 333
ул. Вељко Влаховиќ бр. 1-3/12, 1430 Кавадарци, Македонија
info@zoralek.com

Следете не