Посетете не или контактирајте не

Седиште

ул. Вељко Влаховиќ бр. 1-3/12, 1430 Кавадарци, Македонија

Производен погон

ул. 11-ти Октомври бр. 7а, 1420 Градско, Македонија

Емаил и телефон

info@zoralek.com / +389 70 211 220 / +389 43 225 333

Контакт форма

Адреса ул. Вељко Влаховиќ бр. 1-3/12, 1430 Кавадарци, Македонија
Отворени сме 08-16
Телефон +389 70 211 220 | +389 43 225 333
Емаил info@zoralek.com

Контакти

+389 70 211 220 | +389 43 225 333
ул. Вељко Влаховиќ бр. 1-3/12, 1430 Кавадарци, Македонија
info@zoralek.com

Следете не